ÎNREGISTRARE & TAXE DE PARTICIPARE

Congres Endometrioza / Conferinta HPV 2022

Taxă participare Congres Endometrioză + Conferința HPVPână la
30.04.2022
Din 01.05.2022
și pe loc
Medici specialiști/primari700 lei900 lei
Medici rezidenți, Doctoranzi, Medici pensionari400 lei500 lei
Medici Medicină de Familie500 lei650 lei

Taxă participare doar Congres EndometriozăPână la
30.04.2022
DIN 01.05.2022
ȘI PE LOC
Medici specialiști/primari400 lei550 lei
Medici rezidenți, Doctoranzi, Medici pensionari250 lei300 lei
Medici Medicină de Familie300 lei400 lei

Taxa participare doar Conferinta HPVPână la
30.04.2022
DIN 01.05.2022
ȘI PE LOC
Medici specialiști/primari400 lei550 lei
Medici rezidenți, Doctoranzi, Medici pensionari250 lei300 lei
Medici Medicină de Familie300 lei400 lei

Taxa de participare conține TVA și include:

  • Acces la welcome cocktail
  • Acces la 1 prânz și 1 cina și la toate pauzele de cafea
  • Acces în zona expoziţională și prezentările congresului și/sau conferinței;
  • Materialele congresului (ecuson nominal, geantă, broşura congresului);
  • Certificatul de participare cu puncte EMC emis de Colegiul Medicilor din România în format online

 

Dacă doriți să achitați taxa prin transfer bancar, vă rugăm să utilizați datele de mai jos:

Beneficiar: PROEVENTS & CONFERENCE,
CUI: RO17149202
Cont IBAN: RO 60 INGB0001008201148960 RON
Banca: ING BUCURESTI

După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă înregistrați și online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email.
Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: alina.hanuschi@palomatours.com

* Toate taxele bancare vor fi suportate de participanți.
** Taxele plătite nu se returnează.

Nota Bene:
Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 20 mai 2022.
Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

GRUPURI
Firmele şi agenţiile care doresc să înregistreze / cazeze un grup de minimum 5 persoane la congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Proevents&Conference, la adresa de email: alina.hanuschi@palomatours.com

Formularul de inregistrare va fi completat de către toţi participanţii la congres (atât cei cu inscriere individuală, cât şi cei susținuți).

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com